APstacle OCR i Get Fit Gym

Nu kommer der APstacle (OCR) Training i Get Fit Gym. Hele sommeren har APstacle (OCR) Training været blevet afholdt i Bernstorffsparken, men nu kan jeg give jer endnu flere muligheder for at rykke jer som OCR-udøvere. Torsdag d. 26. oktober kl. 17:30 starter jeg APstacle holdet op i Get Fit Gym, Hillerød.

Get Fit Gym er et funktionelt fitnesscenter i Hillerød, som er specielt indrettet til OCR træning. I centret finder du alt som du vil kunne møde i diverse OCR-løb. Jeg kan bl.a nævne “Flying monkeybar, monkeybars, rampe, salmon ladder, low rig, rings, irskbænk, peg boards, nunchuks” og meget meget mere. Her er det kun din egen indsats som sætter grænserne for din fremtidige fysiske formåen 😉

Holdet “APstacle” bliver en holdtræning, som vil kombinere funktionel styrketræning og OCR-øvelser. Alle niveauer kan deltage i træningen, hvor alle niveauer vil blive udfordret med forskellige sværhedsgrader.

Er du medlem af Get Fit Gym med et plus-medlemskab kan du blot tilmelde dig holdet uden det koster dig ekstra. Er du ikke medlem af Get Fit Gym, så kan du købe enkelt-træninger på holdet for 100 kr. pr deltager pr gang.

Jeg træner selv i Get Fit Gym flere gange ugentlig og har været gæstetræner i sensommeren, hvor jeg virkelig fik lyst til at starte et fast hold op, og hvor jeg kunne følge jeres udvikling uge efter uge. Get Fit Gym har en fantastisk atmosfære i centret og det er altid en fornøjelse, både at komme som træner eller komme som den trænende. Har du endnu ikke været i centret, så er der ingen undskyldninger – se så og kom afsted!

Jeg har herunder indsat en video fra da jeg var gæstetræner i centret og jeg kan næsten ikke vente til, at vi igen skal smadre hele lortet sammen!

Alt det bedste

// Anders

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: