Personlig (OCR) træning i Get Fit Gym

Kære alle. Nu kan jeg tilbyde mine kunder personlig træning i Get Fit Gym og det er en fornøjelse at kunne dele dette med jer. Jeg har efter flere år som udendørs personlig træner igen valgt og tilbyde mine kunder træning i center, men ikke hvilket som helst center. Get Fit Gym er et funktionelt træningscenter, som er specialiseret i OCR træning og i centret finder du alt som du vil kunne møde i diverse OCR løb.

Når du træner OCR er der flere ting som gør sig gældende, når du vil præstere bedre, her kan jeg bl.a nævne løbetræning, grebstyrketræning, styrketræning og teknik på de enkelte forhindringer. Hver enkelt af de her nævnte ting, kan med fordel trænes specifikt. Jeg har en stor erfaring som personlig træner og især som OCR træner. Mine kunder er både dem som skal løbe deres første OCR løb og dem som vil trænes til, eller på eliteplan. Hvis du har i sinde og rykke dig til et højere niveau i næste sæson, så er det allerede nu du skal begynde at få noget struktur på din træning. Ønsker du professionel vejledning i dit forløb, så kan du gratis booke et møde om dine muligheder for et forløb med mig, som din personlig træner. Brug gerne kontaktformularen under menuen “kontakt” og kom i gang nu 🙂

På torsdag d. 26. okt. starter jeg desuden et OCR Hold i Get Fit Gym kaldet “APstacle OCR”. Billedet øverst her i blogindlægget er nok 4 år gammelt, men det var altid en fest når der var functional Training i fitnessdk 😉 Jeg har store forventninger til holdet i Get Fit Gym, da jeg som gæstetræner i august så jeres energi og hvordan i smadrede hele lortet 😀 Holdet henvender sig til alle niveauer, da der er forskellige sværhedsgrader på de enkelte øvelser. Her på holdet har du mulighed for at se centret og mærke den fantastiske stemning. Get Fit Gym lægger stor vægt på, at det er en god oplevelse at komme til træning og det mærker man hurtigt i centret, som har et fantastisk fællesskab. Har du et plus medlemskab i Get Fit Gym, så kan du frit tilmelde dig holdet. Et plusmedlemskab giver dig desuden mulighed for selv at træne i hele centrets åbningstid (05:00 – 24:00). Er du ikke plus medlem i Get Fit Gym kan du købe enkelttræninger for 100 kr. pr. gang. Dette gør du på mobilepay 53692016 (ANDERSPOULDK) med teksten “APstacle OCR”.

Jeg glæder mig enormt til at kunne få lov til at arbejde med jer i disse fantastiske omgivelser Get Fit Gym tilbyder. Der er virkelig uanede muligheder i centret og som jeg tidligere har nævnt i et blogindlæg, så er det kun din egen indsats som sætter grænserne for din fremtidige fysiske formåen!

Alt det bedste

// Anders Poul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: