Hop til indhold

Video af din næste løberute

Har du set den nye side Trail Run Denmark?

Her er der masser af inspiration til din træning og noget af det nye som vi har tilføjet er, at du bl.a kan lære og oprette træninger på dit ur, men du kan også se, hvordan du lægger en rute ind du kan følge under din træning.

Det er desværre ikke alle ure der understøtter denne funktion, men hvis dit ur gør, så synes jeg klart du skal lære, hvordan det fungerer! Videoen der viser, hvordan du lægger en rute ind på dit ur vises på et Garmin ur.

I boksen herunder har du mulighed for at se ruten. Du lægger ruten ind på uret ved at downloade GPX filen. Hvis du har spørgmål til hvordan det fungerer kan du starte med at se mere på www. trailrundenmark.dk hvor du finder en videoguide.

Herunder finder du video af ruten med tilhørende GPX link.

Trail Run 10K

Niveau: Øvet Trailløbere

Sted: Bagsværd

Længde: 10K

Find GPX filen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s