Hop til indhold

Personlig Træning

Har du svært ved at finde tiden til at nå træningen i en travl hverdag? Så lad træningen komme til dig i stedet.

Du har måske en travl hverdag og kniber det med at finde tiden til at komme ned i træningscentret, derfor tilbyder jeg at træningen kan foregå, hvor det er nemmest for dig. Dette kan være i din have, garage, den lokale park etc. Du slipper altså for at bruge tid på transport til og fra træningscenteret. 

Som personlig træner arbejder jeg med dig i fokus. Sammen finder vi den træningsform, der bedst passer til dig, så du får mest muligt ud af træningen og kan holde motivationen.  

Styrketræningerne vil oftest består af kropsvægtøvelser, elastikker og TRX træning da det er ideel at arbejde med, da du uanset niveau altid kan bliver udfordret. TRX træning vil bl.a give dig mulighed for at opnå en stærk funktionel krop, samt et eventuelt vægttab. Træningen bliver præciseret, så den passer til de målsætninger du har.

Går du med ønsket om, at komme godt i gang med at træne og ikke mindst opnå resultater med det arbejde du lægger i din træning, så kan jeg hjælpe dig.

Hvis du vil høre mere om, hvordan dit træningsforløb kan arrangeres eller hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til mig på e-mail: kontakt@anderspoul.dk eller brug kontakformular  herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

// Anders Poul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s