APSTACLE RACE

Kære alle.

26. April 2020 afholder APSTACLE RACE, OCR Nature.

OCR Nature er som navnet fortæller et OCR race i naturen men, hvor naturen spiller en stor rolle i race! Ruten vil byde på 5 km med teknisk trail på de helt små stier og skrænter. Midt på ruten kommer højdemeterne, hvor det nok skal kunne mærkes i benene. Ruten er spækket med forhindringer og der er noget for enhver smag. Her kan jeg bl.a nævne Low Rig, 4 bommen, Weaver, Hammer Throw, Slacklines, Peg Board, Hammer Slammer og mange flere. Læs mere om racet HER

Vi har bygget en bane, hvor der ikke er en type atlet der her fordelen. Banen er bygget sådan, at for at komme hurtigt igennem, så skal du være teknisk dygtig, have en god grebstyrke, være god på trailløb, samt være eksplosiv og stærk. Det bliver et løb, hvor alsidigheden bliver testet. Men alle kan komme gennem banen! Vi har på de svære forhindringer også en let version. Vælger du den lette version, så skal du dog løbe en lille ekstra sløjfe før du kan fortsætte på ruten, men på den måde bliver du belønnet for at kunne tage de svære forhindringer.

APSTACLE RACE tilbyder OCR løb i naturen og trailløb er en stor del af vores setup. Derfor anbefaler vi også, at der gøres brug af en trailsko med en grov sål.

Tilmeld dig vores næste race HER

 

// APSTACLE RACE