APSTACLE RACe

This slideshow requires JavaScript.

APstacle Team Race

Dato: 8. april kl.10:00

Hvor: Forhindringsbanen, Hareskoven

Parkering: Skovvej 201, 2750 Ballerup

Tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/4745

Regler:
Løbet varer 1 timer + 1 omgang. Når der er gået 1 time, vil der ringe en klokke. Dette indikere, at du og din makker nu løber ud på racets sidste omgang.

Vinderholdene vil være dem, som har løbet flest omgange. I tilfældet af at der er flere hold, som er på omgangshøjde, vil vinderne være første hold over stregen.

Der er altid 2 personer fra hvert hold på banen ad gangen. INGEN omgange må udføres alene.

På udvalgte forhindringer vil du kunne vælge mellem Fast Lane og Normal Lane. På Fast Lane vil du møde en sværere forhindring, men ved godkendt udførelse, så kan du løbe direkte videre på banen sammen med din makker. Du har kun 1 forsøg på Fast Lane! Falder du ned, så venter der en strafrunde + 5 burpees for begge på holdet. Vælger du normal Lane, så får du en mindre svær forhindring. Efter godkendt udførelse skal du og din makker begge løbe en ekstra sløjfe før I må løbe videre på banen. Kan Normal Lane ikke gennemføres, venter der en strafrunde + 5 burpees for begge deltagere før I kan løbe videre på banen.

Alle forhindringer skal gennemføres, men kun en fra holdet skal udføre forhindringen. Kan man ikke gennemføre en forhindring, skal man i stedet løbe en strafrunde + lave 5 burpees (dette udføres ved hver forhindring, som ikke gennemføres og er gældende for begge deltagere). Du må gerne prøve samme forhindring flere gange, dog ikke på “Fast Lane” – her har du kun 1 forsøg.

Falder du ned fra en forhindring, skal du starte forfra på forhindringen.

På den irskebænk må du gerne bruge stolperne til at komme over.

Der er forskellige niveauer på ruten samtidig. Vær derfor opmærksom på eventuelle hurtige bagfrakommende og gør plads til hinanden.

Alle hold består af 2 personer.

Mix-hold indgår i herrerækken.

Gode råd:
Vi anbefaler, at alle bruger trailsko – evt. handsker.

Husk varmt og tørt tøj til før og efter racet.

Medbring selv vand og energi efter eget behov. Der vil være vand ved start/målområdet, men medbring gerne selv en dunk med vand.