Personlig Træning i Smiley Fitness

Kære alle

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle jer, at jeg i fremtiden kan træne mine kunder i Smiley Fitness i Hillerød 😀

Smiley Fitness har lige fået et lækkert OCR område, hvor der er mulighed for, at træne grebstyrke, teknik og en hel masse andet OCR relateret træning – kun fantasien sætter grænser 😉

Smiley Fitness er ikke kun for dig, som vil træne OCR eller funktionel træning, her er også maskiner, frivægte, indendørscykling og holdtimer som du kender det fra andre fitnesscentre.

Jeg har en enorm træningserfaring, både på egen krop og med træning af alle niveauer inden for funktionel træning, styrketræning, TRX træning, cardiotræning osv. Uanset, hvor din målsætning ligger, så kan du komme derhen ved min hjælp. Et nytår er startet, så skriv eller ring til mig – så får jeg dig på rette spor med din træning!

Glæder mig til at høre fra dig!

Alt det bedste

// Anders Poul

APstacle Trail Race

Kære alle.

Lørdag d. 20. januar afholder jeg APstacle Trail Race. Løbet er et trailløb og ikke et OCR løb. Der er start/mål ved forhindringsbanen i Hareskoven, men det er en ny 2 km trailrute i skoven og I har noget at glæde jer til. Det er en meget varieret rute, hvor der skal løbes på singletrack, store stier, bakker og mudder – alt hvad der bør være i et trailløb. Ruten kommer flere gange forbi start/mål, så der er rig mulighed for tilskuerne at kunne heppe folk op i gear 😉

Der skal løbes i en time + 1 omgang. dvs når der er gået en time, så færdiggøres denne omgang og du går nu ud på sidste omgang. Vinderen er selvfølgelig den mand og kvinde med flest omgange. Er flere personer på på omgangshøjde, så er første mand og kvinde vinderen.

Tilmeldingen er åben…. Ses vi til APstacle trail race? Husk at invitere venner, familie og konkurrenter

Tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/5131

Personlig (OCR) træning i Get Fit Gym

Kære alle. Nu kan jeg tilbyde mine kunder personlig træning i Get Fit Gym og det er en fornøjelse at kunne dele dette med jer. Jeg har efter flere år som udendørs personlig træner igen valgt og tilbyde mine kunder træning i center, men ikke hvilket som helst center. Get Fit Gym er et funktionelt træningscenter, som er specialiseret i OCR træning og i centret finder du alt som du vil kunne møde i diverse OCR løb.

Når du træner OCR er der flere ting som gør sig gældende, når du vil præstere bedre, her kan jeg bl.a nævne løbetræning, grebstyrketræning, styrketræning og teknik på de enkelte forhindringer. Hver enkelt af de her nævnte ting, kan med fordel trænes specifikt. Jeg har en stor erfaring som personlig træner og især som OCR træner. Mine kunder er både dem som skal løbe deres første OCR løb og dem som vil trænes til, eller på eliteplan. Hvis du har i sinde og rykke dig til et højere niveau i næste sæson, så er det allerede nu du skal begynde at få noget struktur på din træning. Ønsker du professionel vejledning i dit forløb, så kan du gratis booke et møde om dine muligheder for et forløb med mig, som din personlig træner. Brug gerne kontaktformularen under menuen “kontakt” og kom i gang nu 🙂

På torsdag d. 26. okt. starter jeg desuden et OCR Hold i Get Fit Gym kaldet “APstacle OCR”. Billedet øverst her i blogindlægget er nok 4 år gammelt, men det var altid en fest når der var functional Training i fitnessdk 😉 Jeg har store forventninger til holdet i Get Fit Gym, da jeg som gæstetræner i august så jeres energi og hvordan i smadrede hele lortet 😀 Holdet henvender sig til alle niveauer, da der er forskellige sværhedsgrader på de enkelte øvelser. Her på holdet har du mulighed for at se centret og mærke den fantastiske stemning. Get Fit Gym lægger stor vægt på, at det er en god oplevelse at komme til træning og det mærker man hurtigt i centret, som har et fantastisk fællesskab. Har du et plus medlemskab i Get Fit Gym, så kan du frit tilmelde dig holdet. Et plusmedlemskab giver dig desuden mulighed for selv at træne i hele centrets åbningstid (05:00 – 24:00). Er du ikke plus medlem i Get Fit Gym kan du købe enkelttræninger for 100 kr. pr. gang. Dette gør du på mobilepay 53692016 (ANDERSPOULDK) med teksten “APstacle OCR”.

Jeg glæder mig enormt til at kunne få lov til at arbejde med jer i disse fantastiske omgivelser Get Fit Gym tilbyder. Der er virkelig uanede muligheder i centret og som jeg tidligere har nævnt i et blogindlæg, så er det kun din egen indsats som sætter grænserne for din fremtidige fysiske formåen!

Alt det bedste

// Anders Poul

APstacle OCR i Get Fit Gym

Nu kommer der APstacle (OCR) Training i Get Fit Gym. Hele sommeren har APstacle (OCR) Training været blevet afholdt i Bernstorffsparken, men nu kan jeg give jer endnu flere muligheder for at rykke jer som OCR-udøvere. Torsdag d. 26. oktober kl. 17:30 starter jeg APstacle holdet op i Get Fit Gym, Hillerød.

Get Fit Gym er et funktionelt fitnesscenter i Hillerød, som er specielt indrettet til OCR træning. I centret finder du alt som du vil kunne møde i diverse OCR-løb. Jeg kan bl.a nævne “Flying monkeybar, monkeybars, rampe, salmon ladder, low rig, rings, irskbænk, peg boards, nunchuks” og meget meget mere. Her er det kun din egen indsats som sætter grænserne for din fremtidige fysiske formåen 😉

Holdet “APstacle” bliver en holdtræning, som vil kombinere funktionel styrketræning og OCR-øvelser. Alle niveauer kan deltage i træningen, hvor alle niveauer vil blive udfordret med forskellige sværhedsgrader.

Er du medlem af Get Fit Gym med et plus-medlemskab kan du blot tilmelde dig holdet uden det koster dig ekstra. Er du ikke medlem af Get Fit Gym, så kan du købe enkelt-træninger på holdet for 100 kr. pr deltager pr gang.

Jeg træner selv i Get Fit Gym flere gange ugentlig og har været gæstetræner i sensommeren, hvor jeg virkelig fik lyst til at starte et fast hold op, og hvor jeg kunne følge jeres udvikling uge efter uge. Get Fit Gym har en fantastisk atmosfære i centret og det er altid en fornøjelse, både at komme som træner eller komme som den trænende. Har du endnu ikke været i centret, så er der ingen undskyldninger – se så og kom afsted!

Jeg har herunder indsat en video fra da jeg var gæstetræner i centret og jeg kan næsten ikke vente til, at vi igen skal smadre hele lortet sammen!

Alt det bedste

// Anders

 

APstacle Trail Run

Apstacle Trail Run er et løbehold i skoven og det er et hold for begyndere til let øvet. Vi løber hver onsdag kl. 18:00 og hver uge finder træningen sted i en af storkøbenhavns skove. Du kan altid finde, hvor og hvornår næste træning finder sted på min facebook-side “Anders Poul – Personlig Træner” under begivenheder.

Holdet er kommet rigtig godt fra start og hver uge er det en fornøjelse at se jer klar til træning. Nu er efteråret godt i gang og det betyder mørkere tider, men det afholder os ikke fra en masse fantastiske træninger i skovens terræn. Ved alle træninger gør vi nu brug af pandelamper og det er vigtigt for din egen skyld, at det er en god lamper, som giver dig mulighed for at kunne orientere dig i skoven. En god lampe koster fra 7-800 kr og kan give dig en lysstyrke på omkring 300 lumen og mere. Som med alt andet er det en smagssag hvilke mærke/model du foretrækker, men tag evt ned i din lokale løbebutik og prøv nogle forskellige lamper. Løbebutikken “Løberen” har også et godt udvalg af pandelamper, så tag en evt en snak med dem om dit behov for, hvad din pandelampe skal kunne og de vil så kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige pandelampe. Hvis du gerne vil prøve at træne med os, så kan du låne en pandelampe første gang. Lånelamperne giver dig ikke et kraftigt lys og det er klart at foretrække du medbringer din egen, men det giver dig mulighed for at prøve at løbe night trail.

I videoen herunder ser du video fra APstacle Trail Run og som du kan se, så er der brug for lamperne 😉 Du er altid også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til træningen. Håber vi ses 🙂

APstacle Team Race 8. April

This slideshow requires JavaScript.

I weekenden blev APstacle Team Race afholdt på forhindringsbanen i Hareskoven. Det var anden gang vi afholdt et team race og ved dette race skulle deltagerne løbe sammen med deres makker hele vejen og ikke skifte hver omgang, som deltagerne gjorde ved sidste event. Banen var blevet forlænget og der var flere højdemeter på hver omgang, mere single trail og forhindringerne var blevet sværere. Der var lagt op til et hårdt race. Sammenhold, styrke, taktik og udholdenhed kom på prøve og efter 1 time + 1 omgang fandt vi vinderne. Bedste herrehold nåede 8 omgange på den 2 km lange rundstrækning og bedste kvindehold nåede 7 omgang. 16K og 14K skulle der altså til før man kunne kalde sig vinder af APstacle Team Race og det vidner om en hård konkurrence om de øverste pladser på podierne. I hererækken vandt “The Skull Hunters” efterfulgt af “November Drengene” og “Team AK Machine Gun”. I kvinderækken vandt “Team AniMic” foran “Nutramino OCR Fighters” og “Team LiSo Power”.

Vi så på tætteste hold, hvor hårdt I alle kæmpede med at få omgange hjem inden timen var gået, og jeres fightervilje er imponerende. Stor respekt herfra! Racet gik rigtig godt og det skyldes bl.a de frivillige, som var mødt op som dommere og vejvisere for deltagerne. TUSIND TAK!

Som arrangør var det en kæmpe fornøjelse, at se det arbejde man havde lagt i eventet blev taget så godt imod af deltagerne og det giver os blod på tanden til, at give jer endnu flere races i fremtiden. Vi er på nuværende tidspunkt allerede i gang med, at planlægge et kommende race og vi giver selvfølgelig besked, så snart vi har yderligere info klar til jer. Der er masser af races i kalenderen og vi ved i holder jer skarpe til vi igen ses på startstregen.
Alt det bedste

// Anders & Daniel

Info vedr. APstacle Team Race

Kære alle.

Hermed fremsendes der info vedr. APstacle Team Race d. 8. april
. Det er vigtigt, at begge deltagere på temaet har læst denne mail. Startlisten sendes ud fredag d. 7. april

Parkering:

Skovvej 201, 2750 Ballerup (brug parkeringspladserne langs vejen). Vi råder til samkørsel, da der er begrænsede parkeringspladser. Der er ca. 500 m fra parkering til start/målområde, så kom i god tid og følg markeringen ind til start/målområdet.

Når du ankommer, så skal begge deltagere på teamet indskrives. I skriver under på, at I deltager på eget ansvar (ingen underskrift = Ingen start) + I får skrevet et nr på hånden, som I skal bruge under hele løbet, og oplyse hver gang I har løbet en omgang, så omgangen bliver registreret af dommeren.

Vigtigt:


Indskrivning fra kl. 09.00

Briefing kl. 09:50 og 11:20

Heat 1 starter kl. 10.00

Heat 2 starter kl. 11:30

Præmieoverrækkelser + lodtrækningspræmier kl. 13:00
Der er ikke toilet/omklædning
Bagage opbevares på eget ansvar

Regler:

Løbet varer 1 timer + 1 omgang. Når der er gået 1 time, vil der lyde et horn. Dette indikere, at du og din makker nu løber ud på racets sidste omgang.

Vinderholdene vil være dem, som har løbet flest omgange. I tilfældet af at der er flere hold, som er på omgangshøjde, vil vinderne være første hold over stregen.

Der er altid 2 personer fra hvert hold på banen ad gangen. INGEN omgange må udføres alene.

På udvalgte forhindringer vil du kunne vælge mellem Fast Lane og Normal Lane. På Fast Lane vil du møde en sværere forhindring, men ved godkendt udførelse, så kan du løbe direkte videre på banen sammen med din makker. Du har kun 1 forsøg på Fast Lane! Falder du ned, så venter der en strafrunde for begge på holdet. Vælger du normal Lane, så får du en mindre svær forhindring. Efter godkendt udførelse skal du og din makker begge løbe en ekstra sløjfe før I må løbe videre på banen. Kan Normal Lane ikke gennemføres, venter der en strafrunde for begge deltagere før I kan løbe videre på banen.

Alle forhindringer skal gennemføres, men kun en fra holdet skal udføre forhindringen. Kan man ikke gennemføre en forhindring, skal man i stedet løbe en strafrunde (dette udføres ved hver forhindring, som ikke gennemføres og er gældende for begge deltagere). Du må gerne prøve samme forhindring flere gange, dog ikke på “Fast Lane” – her har du kun 1 forsøg.

Falder du ned fra en forhindring, skal du starte forfra på forhindringen.

Max 20 m mellem dig og din makker.

Kun en forhindring ad gangen – dvs din makker må ikke være i gang med en forhindring samtidig med du selv er.

På den irskebænk må du gerne bruge stolperne til at komme over.

Der er forskellige niveauer på ruten samtidig. Vær derfor opmærksom på eventuelle hurtige bagfrakommende og gør plads til hinanden.

Alle hold består af 2 personer.

Mix-hold indgår i herrerækken.

Gode råd:
Vi anbefaler, at alle bruger trailsko – evt. handsker.

Husk varmt og tørt tøj til før og efter racet.

Medbring selv vand og energi efter eget behov. Der vil være vand ved start/målområdet, men medbring gerne selv en dunk med vand.

Husk at vise hensyn til skovens andre gæster 🙂

Vi glæder os enormt til at se jer på banen

// Anders og Daniel

ps. Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@anderspoul.dk

Største løbeoplevelse i 2016

2016 har været et enormt spændende år for mig. Året der er gået har budt på en masse oplevelser, der skal arbejdes videre med i 2017. Jeg har tidligere haft al min fokus på OCR og trailløb, men i 2016 satte jeg mig for, at der skulle prøves noget nyt, og jeg ville udvikle mig som løber på længere distancer. Jeg fik tilmeldt mig mit første (men langtfra mit sidste) ultraløb via ultracuppen, som er en serie bestående af 3 løb. Mit første møde med ultraløb var en fantastisk oplevelse. Følelsen af igen at stå på startstregen til et race, hvor jeg på ingen måde vidste, hvad der virkelig ventede mig, gjorde det til en meget speciel og lærerig oplevelse.

Før start på Gendarmstien
Før start på Gendarmstien

Løbet foregik på Gendarmstien i Sønderjylland og var på 55K. Det var et utroligt flot arrangeret løb og en smuk rute. Det var også her jeg første gang stiftede bekendtskab med “muren”. Ultraløb er for mig ikke bare et race -det er en oplevelse, hvor forberedelse og mental styrke har meget at sige i forhold til, hvordan dit resultat bliver. Jeg fik ikke fyldt nok energi og væske på kroppen undervejs og måtte indkassere en lussing af de mere erfarne løbere. Det var en lærestreg, som jeg efterfølgende gjorde mig endnu klogere på, at det er en ny måde at skulle løbe et race på; det er ikke nok at have fart i benene – de skal i første omgang kunne holde helt til målstregen!

Godt smadret efter racet
Godt smadret efter racet

Men denne oplevelse tog ikke modet fra mig, tværtimod! Der gik ikke mange dage før jeg fik tilmeldt mig det næste race i Ultracuppen ved Mols, som blev afholdt 2 måneder senere, og så gik forberedelserne ellers i gang for ikke at begå samme fejl som sidst, men det bliver et blogindlæg for sig på et senere tidspunkt 😉
Gendarmstien er klart min største løbsoplevelse i 2016! Det blev “kun” til en 4. Plads, men jeg føler, at løbet lærte mig meget mere end tidligere konkurrencer. Det introducerede mig til en ny måde at løbe race på. Skal du ud og prøve nye ting i 2017, så kan jeg varmt anbefale at få trænet op til Ultracuppen.
Ultracuppen bliver et af mine helt store mål for 2017 og løbene skal bruges til, at få mere erfaring på de længere distancer og dermed et springbræt til endnu længere løb i udlandet.

This slideshow requires JavaScript.


Hele året har været fyldt med super oplevelser i de forskellige races, men det var ret interessant, at se tilbage på hvilket løb, der havde gjort størst indtryk på mig. Det gav mig også en ide om, hvad jeg skal arbejde hen imod i 2017 for at udfordre og udvikle mig. Normalt ville jeg nok se tilbage på et år og finde et bestemt race, hvor man havde vundet eller sat en personlig rekord. Det kom derfor bag på mig, at det skulle være en 4. Plads, et møde med “muren” og en røvfuld, der havde været det største for mig i 2016 – men det er jo altid dejligt at blive overrasket!
Det kunne være fedt at høre fra jer, hvad der har været jeres største løbsoplevelse i 2016, og dermed kunne finde inspiration til kommende udfordringer i 2017.
Ha’ et fantastisk nytår!

// Anders

Mit 2016

2016 har været et spændende år med masser af nye ting på programmet. Der er blevet startet TRX hold udendørs, small group PT træninger og APstacle training, som er træning for OCR og trailløbene på alle niveauer og der kommer meget mere på programmet i 2017.

Mit 2016 i ANDERSPOULDK har været fyldt med super oplevelser med af jer til træning samt en masse dejlige races gennem året. Har også set tilbage på, hvilket race der i år har været den største oplevelse for mig og blev nok selv lidt overrasket over, hvad jeg kom frem til….. Men lægger et indlæg op om dette 😉 Der er blevet prøvet en masse nye ting af og der kommer endnu flere træningsmuligheder i 2017. Har samlet lidt sammen fra året der er gået i min virksomhed og ser frem mod det nye år!

Håber du går et fantastisk 2017 i møde!
Alt det bedste
// Anders Poul

Gratis Skovtræning

I weekenden afholder jeg et event jeg kalder “Skovtræning”. Skovtræning er der, hvor det hele startede for mig – både min interesse for OCR, men også, hvor jeg fandt interessen for at undervise andre i det, som der i dag fylder størstedelen af min hverdag – fysisk træning i naturen. Træningen vil indeholde 5 km løb fordelt over små etaper. Der bliver løbet på en forhindringsbane, som der er 1,3 km rundt og den skal vi igennem 2 gange ( opvarmning og fuld gas). Efterfølgende er der bakkeintervaller + funktionel styrketræning med egen kropsvægt. Alle niveauer kan deltage i træningen, da vi hele tiden vil være omkring forhindringsbanen og derfor er det intet problem, at der er niveauforskel. Træningen er gratis at deltage i, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig, samt invitere din venner og bekendte til et brag af en træning.
Tilmelding sker på facebooksiden “Anders Poul – Personlig Træner” under kommende begivenheder.

Alt det bedste

// Anders

This slideshow requires JavaScript.

%d bloggers like this: