Hop til indhold

Mit 2016

2016 har været et spændende år med masser af nye ting på programmet. Der er blevet startet TRX hold udendørs, small group PT træninger og APstacle training, som er træning for OCR og trailløbene på alle niveauer og der kommer meget mere på programmet i 2017.

Mit 2016 i ANDERSPOULDK har været fyldt med super oplevelser med af jer til træning samt en masse dejlige races gennem året. Har også set tilbage på, hvilket race der i år har været den største oplevelse for mig og blev nok selv lidt overrasket over, hvad jeg kom frem til….. Men lægger et indlæg op om dette 😉 Der er blevet prøvet en masse nye ting af og der kommer endnu flere træningsmuligheder i 2017. Har samlet lidt sammen fra året der er gået i min virksomhed og ser frem mod det nye år!

Håber du går et fantastisk 2017 i møde!
Alt det bedste
// Anders Poul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s