Hop til indhold

Teknikdag på APstacle Training

Kære alle

APstacle Training er kommet godt i gang med vintersæsonen. På trods af dårligt vejr, så står I der sgu!!!! Klar til at hamre derud af! Det er fedt og få lov at træne jer og derfor vil jeg nu give jer muligheden for, at få endnu bedre styr på teknikken på forhindringerne med en teknikdag, hvor vi kun træner på forhindringerne og får styr på teknikken, samt bliver klogere på, hvad vi skal arbejde med for, at blive stærkere i de enkelte øvelser. Der vil være et max på 20 deltagere, som bliver inddelt i små hold. Træningen bliver lagt op, som andre træninger på facebook-siden “Anders Poul – Personlig Træner” under kommende begivenheder. Så smid den et “like” og få besked, når der oprettes nye begivenheder 🙂

Yderligere info vil blive lagt op sammen med begivenheden på facebook!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s