Hop til indhold

Personlig træningsforløb

Kom i gang med et forløb med personlig træning udendørs. Personlig træning kan tilpasses præcis efter dine ønsker og behov og er derfor den bedste mulighed for din udvikling. Personlig træning kan foregå, hvor og hvornår du ønsker det, uanset om det er i din have, i parken eller løb i skoven.

Mulighederne for at få skræddersyet et personlig træningsforløb er helt åbne. Du kan vælge at købe enkelttimer, 10 turskort eller tegne et abonnement på personlig træning, som indeholder 2 ugentlige træninger. Du kan læse mere om de mange muligheder der er mht. Personlig træning under “personlig træning” her på websitet.

Hvor vil du gerne hen med din træning? Bedre løber? Stærkere? Lære at svømme? Tabe dig? Tag kontakt og få en gratis uforpligtende samtale om dine muligheder for at komme i gang med din træning.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s