Hop til indhold

APstacle Trail Run

Apstacle Trail Run er et løbehold i skoven og det er et hold for begyndere til let øvet. Vi løber hver onsdag kl. 18:00 og hver uge finder træningen sted i en af storkøbenhavns skove. Du kan altid finde, hvor og hvornår næste træning finder sted på min facebook-side “Anders Poul – Personlig Træner” under begivenheder.

Holdet er kommet rigtig godt fra start og hver uge er det en fornøjelse at se jer klar til træning. Nu er efteråret godt i gang og det betyder mørkere tider, men det afholder os ikke fra en masse fantastiske træninger i skovens terræn. Ved alle træninger gør vi nu brug af pandelamper og det er vigtigt for din egen skyld, at det er en god lamper, som giver dig mulighed for at kunne orientere dig i skoven. En god lampe koster fra 7-800 kr og kan give dig en lysstyrke på omkring 300 lumen og mere. Som med alt andet er det en smagssag hvilke mærke/model du foretrækker, men tag evt ned i din lokale løbebutik og prøv nogle forskellige lamper. Løbebutikken “Løberen” har også et godt udvalg af pandelamper, så tag en evt en snak med dem om dit behov for, hvad din pandelampe skal kunne og de vil så kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige pandelampe. Hvis du gerne vil prøve at træne med os, så kan du låne en pandelampe første gang. Lånelamperne giver dig ikke et kraftigt lys og det er klart at foretrække du medbringer din egen, men det giver dig mulighed for at prøve at løbe night trail.

I videoen herunder ser du video fra APstacle Trail Run og som du kan se, så er der brug for lamperne 😉 Du er altid også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til træningen. Håber vi ses 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s