Hop til indhold

Gratis Skovtræning

I weekenden afholder jeg et event jeg kalder “Skovtræning”. Skovtræning er der, hvor det hele startede for mig – både min interesse for OCR, men også, hvor jeg fandt interessen for at undervise andre i det, som der i dag fylder størstedelen af min hverdag – fysisk træning i naturen. Træningen vil indeholde 5 km løb fordelt over små etaper. Der bliver løbet på en forhindringsbane, som der er 1,3 km rundt og den skal vi igennem 2 gange ( opvarmning og fuld gas). Efterfølgende er der bakkeintervaller + funktionel styrketræning med egen kropsvægt. Alle niveauer kan deltage i træningen, da vi hele tiden vil være omkring forhindringsbanen og derfor er det intet problem, at der er niveauforskel. Træningen er gratis at deltage i, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig, samt invitere din venner og bekendte til et brag af en træning.
Tilmelding sker på facebooksiden “Anders Poul – Personlig Træner” under kommende begivenheder.

Alt det bedste

// Anders

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s