Hop til indhold

APstacle Trail Race

Kære alle.

Lørdag d. 20. januar afholder jeg APstacle Trail Race. Løbet er et trailløb og ikke et OCR løb. Der er start/mål ved forhindringsbanen i Hareskoven, men det er en ny 2 km trailrute i skoven og I har noget at glæde jer til. Det er en meget varieret rute, hvor der skal løbes på singletrack, store stier, bakker og mudder – alt hvad der bør være i et trailløb. Ruten kommer flere gange forbi start/mål, så der er rig mulighed for tilskuerne at kunne heppe folk op i gear 😉

Der skal løbes i en time + 1 omgang. dvs når der er gået en time, så færdiggøres denne omgang og du går nu ud på sidste omgang. Vinderen er selvfølgelig den mand og kvinde med flest omgange. Er flere personer på på omgangshøjde, så er første mand og kvinde vinderen.

Tilmeldingen er åben…. Ses vi til APstacle trail race? Husk at invitere venner, familie og konkurrenter

Tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/5131

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s